Istandsættelse af fraflyttede lejligheder

Når tidligere lejere flytter ud og nye lejere skal flytte ind, skal lejligheden helst klargøres og males hurtigst muligt, og dette er en af Malerfirmaet Knold og Thinesen A/S spidskompetencer. En fraflyttet lejlighed trænger ofte til en ordentlig omgang, og vi klarer gerne hele istandsættelsen. Mange års erfaring inden for denne typer opgaver har gjort os eksperter i koordinering, så lejligheden med garanti står klar til de nye lejere på den aftalte dato. Vi renoverer og maler grundigt og effektivt fraflyttede lejligheder i hele Odense og resten af Fyn.

 

Vi klarer hele renoveringen

Hos Malerfirmaet Knold og Thinesen A/S har vi kompetencerne til at varetage større opgaver og stå for alle aspekter i istandsættelsen af en fraflyttet lejlighed. Dette betyder, at du ikke er nødt til at involvere flere forskellige fagfolk og firmaer, men kun har en kontaktperson; os. Overlad blot hele renoveringen til os, og så sørger vi for følgende:

  • Klargøring af vægge til ny maling (nedslibning og spartling)
  • Alt malerarbejde
  • Tapetsering
  • Afhøvling af gulve
  • Efterfølgende rengøring

 

Garanti for flot og grundigt slutresultat

Vi sætter en stor ære i, at arbejdet er grundigt udført, og at du som kunde står tilbage med et flot og tilfredsstillende slutresultat. Derfor sørger vi også altid for at have en grundig dialog med kunden inden arbejdet påbegyndes. I denne dialog fremlægges behov, krav og ønsker for istandsættelsen, så begge parter er enige i og afklarede med opgavens omfang, og hvad der skal udføres. På denne måde sikrer vi os, at du med sikkerhed står tilbage med et tilfredsstillende resultat.
Kontakt os i dag og fortæl os om opgaven, hvorpå vi giver dig et uforpligtende tilbud på renoveringen. Du er velkommen til at ringe til os på telefon: 66 19 15 15 eller sende os en mail på: odense@malermester.dk.